År 2020, ett annorlunda År!

Här kommer en Julhälsning till Dig/Er!

I år blir det en annorlunda Jul för många av oss. Vi lever under ”Covid19 – Corona – Challenge” men som många av er, vill även vi se möjligheterna istället för begränsningarna. Även om vi lever i nuet med restriktioner så kan våra tankar röra sig vidare och förbereda oss på nya spännande utmaningar under 2021.

För oss på Lo Scopo har det hänt massor, ett UNDERBART år, vårt allra FÖRSTA ÅR!

Men vad har hänt? Vi har utvecklat människor och företag, inspirerat och utmanat och lärt oss massor. Vi har kommit igång med vår verksamhet med nya verktyg som kompasser och målkort och blivit riktigt digitala framförallt när det gäller våra möten. Våra värderingar är vår kompass:

Utmaning     Se möjligheter, inte svårigheter

Relation       Vi släpper dig inte förrän du är redo

Enkelhet      Vi hjälper dig renodla verksamheten

Helhet          Vi ser hela bilden, men även detaljerna

Generositet Vi älskar att ge dig det du behöver för att din affär ska växa

Nu har vi dukat, förberett och gjort iordning för att hälsa gästerna välkomna. Vi är i startgroparna för att erbjuda dig det just du och ditt företag behöver för att vara redo när begränsningarna släpper. Ta en titt på vår hemsida www.loscopo.se för att läsa mer om affärsutveckling, coachning och event.

Som en liten julgåva vill vi ge er några smarriga italiensk inspirerade recept (klicka på länken) inför julledigheten, vi hoppas det smakar!

Varmaste julhälsningar till dig och dina nära och kära,

Caroline, Orcinda, Per och P-O

Toscana 2020