EVENT

Med våra event vill vi utmana dig och ditt företag till att göra nya annorlunda uppdrag där ni verkligen lär er något.

Tillsammans mot Målet.

Når företaget alla mål?  Har alla samma agenda?  Är ni sammansvetsade?

Att investera i sin ledningsgrupp är bland det viktigaste man kan göra som del i att utveckla hela företaget. För att skapa en effektiv resa mot företagets mål måste gruppen känna trygghet, delansvar och lust. Dessutom är det viktigt att alla har samma agenda och mål.

Kombinera gruppens utvecklingsresa med en kickoff/höstkonferens där ni tar och skapar engagemang för ert företags gemensamma riktning.

Hur går det till?

Starten sker med ett antal digitala möten kombinerat med hemuppgifter för att sedan avsluta fysiskt med en unik erfarenhet. Det blir en stark grund att stå och bygga vidare på. Vi bygger en unik lösning för just ditt företag. Upplevelsen skapas steg för steg till en unik resa som gruppen inte glömmer i första taget.

Som erfarna reseledare, företagsledare och förändringsskapare är vi med er under resans alla steg och välkomnar er varmt till ”vårt” Toscana.

Resmålet: Toscana!

Dagar fyllda av intressanta diskussioner, utvecklande dialoger, individuell coachning, avslappning och sammansvetsande roliga aktiviteter gör er företagsresa oförglömlig.

Utbudet är enormt och vi anpassar det till vad ni vill. Vad sägs om att plocka oliver och göra er egen olivolja, cykla runt i kullarna och smaka på viner, ta yogalektioner med utsikt över Florence eller njuta vid poolen och äta gott?

Vill du skapa samsyn på affärsplanen, lansera er nya organisation, starta en större förändring eller bara ha kul tillsammans för att tacka för ett bra jobb? Oavestt vad ditt mål är så anpassar vi resan efter ert behov.

Starta resan redan idag och bygg ditt team inför framtiden.

Det bästa från två världar.

Vi lever både i Sverige och i Italien och har många härliga personliga erfarenheter och ett gediget kontaktnät i båda länderna. Eftersom vi skräddarsyr ditt event helt efter dina behov gör vi det till en unik upplevelse för just dig och din grupp. Först och främst är det viktigt att alla får ut något av upplevelsen. Därför har vi ett stort utbud på olika aktiviteter att erbjuda.

Här finner du vår Event Meny

Lo Scopo event meny 2020

Vi finns med dig hela vägen.

Lämna det praktiska till oss.

Självklart finns vi med dig hela vägen. Oavsett om det är en större affärsutvecklingsresa med analys, budget, utförande, coachning och uppföljning eller ett engångsevent för att starta något eller fira något med din grupp finns vi med.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt event kan du lugnt lämna det praktiska till oss. Därför ordnar vi allt från flygbiljetter till bussen, från hotellet till aktiviteterna, till detaljerna för att göra upplevelsen speciell.