VILKA VI ÄR

Detta är våra värderingar som har format oss genom åren och det genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att göra det så Enkelt som möjligt, därför fokuserar vi på Målet. Att Utmana dig och din organisation är något vi gillar, för på så sätt utmanar vi oss själva att leverera över förväntan. Vi tänker gärna på Helheten genom att behålla ett helikopterperspektiv, men samtidigt säkerställer vi de nödvändiga detaljerna. Att vara Generösa mot dig och oss själva kommer naturligt, för på det sättet skapar vi energi och långsiktiga Relationer.


Vi vill ta med dig på en unik utvecklingsresa.

Caroline Lippers

Att jag ha vågat satsa har inte bara inneburit en spännande karriär i fem olika europeiska länder utan även format mig som människa. Varje dag byter jag mellan svenska, engelska, holländska och italienska och njuter av dessa olika kulturerna och det konstanta lärandet som det innebär.

Med min breda och långa erfarenhet inom management och ledarskap är jag trygg i de flesta situationer. Efter att ha organiserat och genomfört flertalet förändringsprocesser har jag lärt mig hur man får med alla medarbetarna på resan. Jag tror på att både kunden och medarbetaren metaforiskt får plats vid styrelsebordet för att fatta rätt beslut. När jag får bidra till och påverka att duktiga människor utvecklas mår jag som allra bäst. Jag är nyfiken och full av energi och är alltid med på att pröva nya saker, allt från att dansa tango, testa nya recept, till att cykla mountainbike. Balansen mellan ett givande arbete och att njuta av livet tillsammans med vänner och familj är mycket viktigt för mig.

Caroline LinkedIn

P-O Lagergren

Tänk att få utveckla företag och människor, tänk att få se individer växa och blomma ut som jag har gjort i över 30. år Kan man även dela med sig av detta till andra så gör det mig väldigt glad och lycklig. Min farfar var fiskhandlare, min far var färghandlare så jag har en hel del entreprenörskap i mig. Jag har startat och drivit olika företag med inriktning på affärsutveckling, personlig utveckling och event verksamhet. Jag har under årens lopp haft förmånen att leva i två olika länder, Sverige och Italien.  Min passion är att njuta av ”Det Goda i Livet”, precis som namnet på den bok jag har skrivit. Viljan att utmana sig och genomföra sina drömmar kännetecknar mig. Både i yrkeslivet och som person. Njuter av att smaka på goda olivoljor, vin och goda måltider tillsammans med andra. Ni som känner mig brukar beskriva mig som en ”100 meters löpare”, Rumpnisse – ”Varför gör ni på detta viset”, ”Romantisk, Bullrig och Omtänksam”.

P-O LinkedIn

KONTAKT

Sverige:

Västra Trädal 160, 442 72 Kärna, Sverige

P-O Lagergren email: pol@loscopo.se telefon: +46 733 33 55 44

Italien:

Via San Clemente 9B, 50014 Fiesole, Italien

Caroline Lippers email: caroline@loscopo.se telefon: +39 349 846 4270