AFFÄRSUTVECKLING

Hur mycket tid lägger du på affärsutveckling?

Vår erfarenhet är att det är en utmaning att balansera det operativa arbetet med kvalitativ och långsiktig affärsutveckling. De flesta företagsledare inom retail som vi träffar står inför utmaningen att prioritera och att förenkla och förankra i hela ledet för att nå Målet.

Vi stöttar dig genom att först lyssna in vilka behov du och ditt företag har för att sen erbjuda en lösning som är unik för er. Tack vare vårt breda nätverk levererar vi oavsett om du vill öka försäljning, lönsamhet, hit rate, snittköp eller förbättra kundnöjdheten eller medarbetarnas motivation och prestation.

I de flesta fall vet du vad du ska göra, utmaningen ligger i att göra det. 

Vår styrka ligger i att stödja dig i att skapa samma målbild mellan alla parter inom ditt företag. Eftersom vi gör det enkelt kan du fokusera på det som gör skillnad och att alla i företaget förstår resan. När ditt företag och dina medarbetare delar samma mål och värderingar och de genomsyrar ditt företagets arbetssätt skapas ny energi. I och med det skapas en samstämmighet som är otroligt stark, det är grunden för tillväxt.

Vi jobbar efter en enkel affärsutvecklingsprocess.

Lo Scopo affärsutvecklingsprocess

För att lyckas med att utveckla affären är det viktigt att göra ett grundligt arbete med att sätta nolläget. Det ger förutsättningarna för att kunna välja vägen framåt, prioritera och följa upp framgång.

Oavsett var ni är i er affärsutvecklingsprocess vill vi gärna stötta er. Ni kanske har analysen klar och börjat en resa men inte kommit i mål. Eller ni har kommit nästan hela vägen men känner att kompetensöverföringen sviktar.

Ditt företag är unikt och vi vill lyssna in dina behov.

Ditt företag är unikt tillika dina behov och utmaningar. Därför vill vi gärna träffa dig på ett avslappnat sätt för att förstå vad du behöver för att möta dina egna, dina kunders, medarbetares och övrigas behov. 

Lyssna på hur vi kan hjäpa dig med långsiktig affärsutveckling

Utifrån ditt behov kan vi erbjuda en helhetslösning.

Vi utgår från behov från många olika perspektiv såsom kundernas, leverantörernas, medarbetarnas och ägarnas för att utforska de viktigaste delarna. Genom att vi ser på helheten och erbjuder därför inte bara affärs-utveckling för ditt företag och coachning för dina ledare och medarbetare.

För att ytterligare förstärka er organiserar vi även event som en möjlighet att träna på nya färdigheter. Med andra ord ett sätt för er att tillsammans hitta vägen framåt.

Kontakta oss för mer information: nyfiken@loscopo.se

This image has an empty alt attribute; its file name is Lo-Scopo-values.png